فروردین ۱۱، ۱۳۸۱

سلام به همگي
امروز چند تا آدرس ميدهم بد نيست يک نگاهي بيندازيد
اين مطلب درمورد شام غريبان و عيد است عکس هاي جالبي هم دارد
اين يک مژده به کاربران اينترنت
يار علي پور مقدم ( نويسنده ) در گفتگو با پندار : ادبيات جديدي در وبلاگها در حال شکل گيري و گسترش است .
و اين يک مصاحبه جالب با جناب نبوي



فروردین ۰۶، ۱۳۸۱

سلام
امروز تفالی به حافظ زديم اين اشعار آمد
يـک دو جـامم دی سـحـرگه اتـفـاق افـتـاده بـود
و از لـب سـاقـی شـرابـم در مـذاق افـتـاده بـود

از سـر مـسـتـی دگـر بـا شـاهــد عـهـد شـبـاب
رجـعتـی مـی‌خـواستـم لـيـکن طـلـاق افـتاده بود

در مــقـامـات طــريـقـت هــر کـجـا کـرديـم سـيــر
عــافــيــت را بــا نــظـربــازی فــراق افــتــاده بــود

سـاقـيـا جــام دمــادم ده کـه در ســيــر طـريــق
هر کـه عاشق وش نـيامد در نـفـاق افـتاده بود

ای مــعــبــر مــژده‌ای فـرمــا کــه دوشــم آفــتـاب
در شـکرخـواب صـبـوحـی هـم وثـاق افـتـاده بـود

نقش می‌بستم که گيرم گوشه‌ای زان چشم مست
طـاقـت و صـبـر از خم ابروش طـاق افـتـاده بـود

گـر نـکـردی نــصـرت ديـن شـاه يــحــيـی از کـرم
کـار مـلک و ديـن ز نـظـم و اتساق افـتـاده بود

حافظ آن ساعت که اين نظم پريشان می‌نوشت
طـايـر فـکــرش بــه دام اشــتــيــاق افـتــاده بــود


سلام
توي اين چند روز کلي نامه تشکرودعا و همچنين لعن نفرين داشتم
تاره يکي از بچه ها خورش قيمه مي خواست ناچارا برايشان خورشت قيمه اينترنتي فرستاديم از همتون ممنون
ممنون از همراهي همه شما


عاشورا در نظر ديگران

تأثيرى كه حادثه كربلا و قيام حسين بن على«ع»بر انديشه مردم جهان،حتى غير مسلمانان داشته،بسيار است.عظمت قيام و اوج فداكارى و ويژگيهاى ديگر امام و يارانش سبب شده كه اظهار نظرهاى بسيارى درباره اين نهضت و حماسه آفرينان عاشورا داشته باشند.نقل سخنان همه آن كسان كتاب قطورى مى‏شود.بويژه كه برخى از نويسندگان غير مسلمان مستقلا كتاب درباره اين حادثه نوشته‏اند .در اينجا تنها تعدادى اندك از اين نظرها(از مسلمانان و غير مسلمانان)آورده مى‏شود:. (1)

مهاتما گاندى(رهبر استقلال هند) :من زندگى امام حسين،آن شهيد بزرگ اسلام را بدقت خوانده‏ام و توجه كافى به صفحات كربلا نموده‏ام و بر من روشن شده است كه اگر هندوستان بخواهد يك كشور پيروز گردد،بايستى از سرمشق امام حسين پيروى كند.

محمد على جناح(قاعد اعظم پاكستان) :هيچ نمونه‏اى از شجاعت،بهتر از آنكه امام حسين از لحاظ فداكارى و تهور نشان داد در عالم پيدا نمى‏شود.به عقيده من تمام مسلمين بايد از سرمشق اين شهيدى كه خود را در سرزمين عراق قربان كرد پيروى نمايند.

چارلز ديكنز(نويسنده معروف انگليسى) :اگر منظور امام حسين جنگ در راه خواسته‏هاى دنيايى بود،من نمى‏فهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند؟پس عقل چنين حكم مى‏نمايد كه او فقط بخاطر اسلام،فداكارى خويش راانجام داد.

توماس كارلايل(فيلسوف و مورخ انگليسى) :بهترين درسى كه از تراژدى كربلا مى‏گيريم،اينست كه حسين و يارانش ايمان استوار به خدا داشتند.آنها با عمل خود روشن كردند كه تفوق عددى در جايى كه حق با باطل روبرو مى‏شود اهميت‏ندارد و پيروزى حسين با وجود اقليتى كه داشت،باعث شگفتى من است.

ادوارد براون(مستشرق معروف انگليسى) :آيا قلبى پيدا مى‏شود كه وقتى درباره كربلا سخن مى‏شنود،آغشته با حزن و الم نگردد؟حتى غير مسلمانان نيز نمى‏توانند پاكى روحى را كه در اين جنگ اسلامى در تحت لواى آن انجام گرفت انكار كنند.

فردريك جمس :درس امام حسين و هر قهرمان شهيد ديگرى اين است كه در دنيا اصول ابدى عدالت و ترحم و محبت وجود دارد كه تغيير ناپذيرند و همچنين مى‏رساند كه هر گاه كسى براى اين صفات مقاومت كند و بشر در راه آن پافشارى نمايد،آن اصول هميشه در دنيا باقى و پايدار خواهد ماند.

ل.م.بويد :در طى قرون،افراد بشر هميشه جرأت و پردلى و عظمت روح،بزرگى قلب و شهامت روانى را دوست داشته‏اند و در همينهاست كه آزادى و عدالت هرگز به نيروى ظلم و فساد تسليم نمى‏شود .اين بود شهامت و اين بود عظمت امام حسين.و من مسرورم كه با كسانى كه اين فداكارى عظيم را از جان و دل ثنا مى‏گويند شركت كرده‏ام،هر چند كه 1300 سال از تاريخ آن گذشته است .

واشنگتن ايروينگ(مورخ مشهور آمريكايى) :براى امام حسين«ع»ممكن بود كه زندگى خود را با تسليم شدن اراده يزيد نجات بخشد،ليكن مسؤوليت پيشوا و نهضت بخش اسلام اجازه نمى‏داد كه او يزيد را بعنوان خلافت بشناسد.او بزودى خود را براى قبول هر ناراحتى و فشارى به منظور رها ساختن اسلام از چنگال بنى اميه آماده ساخت.در زير آفتاب سوزان سرزمين خشك و در روى ريگهاى تفتيده عربستان،.(2)روح حسين فنا ناپذير است.اى پهلوان و اى نمونه شجاعت و اى شهسوار من،اى حسين!

توماس ماساريك :گر چه كشيشان ما هم از ذكر مصائب حضرت مسيح مردم را متأثر مى‏سازند،ولى آن شور و هيجانى كه در پيروان حسين«ع»يافت مى‏شود در پيروان مسيح يافت نخواهد شد و گويا سبب اين باشد كه مصائب مسيح در برابر مصائب حسين«ع»مانند پر كاهى است در مقابل يك كوه عظيم پيكر.

موريس دوكبرى :در مجالس عزادارى حسين گفته مى‏شود كه حسين،براى حفظ شرف و ناموس مردم و بزرگى مقام و مرتبه اسلام،از جان و مال و فرزند گذشت و زير بار استعمار و ماجراجويى يزيد نرفت.پس بياييد ما هم شيوه او را سرمشق قرار داده از زيردستى استعمارگران خلاصى يابيم و مرگ با عزت را بر زندگى با ذلت ترجيح دهيم.

ماربين آلمانى(خاور شناس) :حسين«ع»با قربانى كردن عزيزترين افراد خود و با اثبات مظلوميت و حقانيت خود،به دنيا درس فداكارى و جانبازى آموخت و نام اسلام و اسلاميان را در تاريخ ثبت و در عالم بلند آوازه ساخت.اين سرباز رشيد عالم اسلام به مردم دنيا نشان داد كه ظلم و بيداد و ستمگرى پايدار نيست و بناى ستم هر چه ظاهرا عظيم و استوار باشد،در برابر حق و حقيقت چون پر كاهى بر باد خواهد رفت.

بنت الشاطى :زينب،خواهر حسين بن على«ع»لذت پيروزى را در كام ابن زياد و بنى اميه خراب كرد و در جام پيروزى آنان قطرات زهر ريخت،در همه حوادث سياسى پس از عاشورا،همچون قيام مختار و عبد الله بن زبير و سقوط دولت امويان و برپايى حكومت عباسيان و ريشه دواندن مذهب تشيع،زينب قهرمان كربلا نقش برانگيزنده داشت.

لياقت على خان(نخستين نخست وزير پاكستان) :اين روز محرم،براى مسلمانان سراسر جهان معنى بزرگى دارد.در اين روز،يكى از حزن آورترين و تراژديك‏ترين وقايع اسلام اتفاق افتاد،شهادت حضرت امام حسين«ع»در عين حزن،نشانه فتح نهايى روح واقعى اسلامى بود،زيرا تسليم كامل به اراده الهى به شمار مى‏رفت.اين درس به ما مى‏آموزد كه مشكلات و خطرها هر چه باشد،نبايستى ما پروا كنيم و از راه حق و عدالت منحرف شويم.

جرج جرداق(دانشمند و اديب مسيحى) :وقتى يزيد،مردم را تشويق به قتل حسين و مأمور به خونريزى مى‏كرد،آنها مى‏گفتند:«چه مبلغ مى‏دهى؟»اما انصار حسين به او گفتند:ما با تو هستيم.اگر هفتاد بار كشته شويم،باز مى‏خواهيم در ركابت جنگ كنيم و كشته شويم.

عباس محمود عقاد(نويسنده و اديب مصرى) :جنبش حسين،يكى از بى نظيرترين جنبشهاى تاريخى است كه تاكنون در زمينه دعوتهاى دينى يا نهضتهاى سياسى پديدار گشته است...دولت اموى پس از اين جنبش،به قدر عمر يك انسان طبيعى دوام نكرد و از شهادت حسين تا انقراض آنان بيش از شصت و اندى سال نگذشت.

احمد محمود صبحى :اگر چه حسين بن على«ع»در ميدان نظامى يا سياسى شكست خورد،اما تاريخ،هرگز شكستى را سراغ ندارد كه مثل خون حسين«ع»به نفع شكست خوردگان تمام شده باشد.خون حسين،انقلاب پسر زبير و خروج مختار و نهضتهاى ديگر را در پى داشت،تا آنجا كه حكومت اموى ساقط شد و نداى خونخواهى حسين،فريادى شد كه آن تختها و حكومتها را به لرزه درآورد.

آنطون بارا(مسيحى) :اگر حسين از آن ما بود،در هر سرزمينى براى او بيرقى بر مى‏افراشتيم و در هر روستايى براى او منبرى بر پا مى‏نموديم و مردم را با نام حسين به مسيحيت فرا مى‏خوانديم.

گيبون(مورخ انگليسى) :با آنكه مدتى از واقعه كربلا گذشته و ما هم با صاحب واقعه هم وطن نيستيم،مع ذلك مشقات و مشكلاتى كه حضرت حسين«ع»تحمل نموده،احساسات سنگين دل‏ترين خواننده را بر مى‏انگيزد،چندانكه يك نوع عطوفت و مهربانى نسبت به آن حضرت در خود مى‏يابد.

نيكلسون(خاورشناس معروف) :بنى اميه،سركش و مستبد بودند،قوانين اسلامى را ناديده انگاشتند و مسلمين را خوار نمودند...و چون تاريخ را بررسى كنيم،گويد:

دين بر ضد فرمانفرمايى تشريفاتى قيام كرد و حكومت دينى در مقابل امپراتورى ايستادگى نمود.بنابر اين،تاريخ از روى انصاف حكم مى‏كند كه خون حسين«ع»به گردن بنى اميه است.

سر پرسى سايكس(خاور شناس انگليسى) :حقيقتا آن شجاعت و دلاورى كه اين عده قليل از خود بروز دادند،به درجه‏اى بوده است كه در تمام اين قرون متمادى هر كسى كه آن را شنيد،بى اختيار زبان به تحسين و آفرين گشود.اين يك مشت مردم دلير غيرتمند،مانند مدافعان ترموپيل،نامى بلند غير قابل زوال براى خود تا ابد باقى گذاشتند.

تاملاس توندون(هندو،رئيس سابق كنگره ملى هندوستان) :اين فداكاريهاى عالى از قبيل شهادت امام حسين«ع»،سطح فكر بشريت را ارتقا بخشيده است و خاطره آن شايسته است هميشه باقى بماند و يادآورى شود. محمد زغلول پاشا(در مصر،در تكيه ايرانيان) :حسين«ع»در اين كار،به واجب دينى و سياسى خود قيام كرده و اينگونه مجالس عزادارى،روح شهامت را در مردم پرورش مى‏دهد و مايه قوت اراده آنها در راه حق و حقيقت مى‏گردد.

عبد الرحمان شرقاوى(نويسنده مصرى) :حسين«ع»،شهيد راه دين و آزادگى است.نه تنها شيعه بايد به نام حسين ببالد،بلكه تمام آزاد مردان دنيا بايد به اين نام شريف افتخار كنند .

طه حسين(دانشمند و اديب مصرى) :حسين«ع»براى به دست آوردن فرصت و از سرگرفتن جهاد و دنبال كردن از جايى كه پدرش رها كرده بود،در آتش شوق مى‏سوخت.او زبان را درباره معاويه و عمالش آزاد كرد،تا به حدى كه معاويه تهديدش نمود.اما حسين،حزب خود را وادار كرد كه در طرفدارى حق سختگير باشند.

عبد الحميد جودة السحار(نويسنده مصرى) :حسين«ع»نمى‏توانست با يزيد بيعت كند و به حكومت او تن بدهد،زيرا در آن صورت،بر فسق و فجور،صحه مى‏گذاشت و اركان ظلم و طغيان را محكم مى‏كرد و بر فرمانروايى باطل تمكين مى‏نمود.امام حسين به اين كارها راضى نمى‏شد،گر چه اهل و عيالش به اسارت افتند و خود و يارانش كشته شوند.

علامه طنطاوى(دانشمند و فيلسوف مصرى) :(داستان حسينى)عشق آزادگان را به فداكارى در راه خدا بر مى‏انگيزد و استقبال مرگ را بهترين آرزوها به شمار مى‏آورد،چندانكه براى شتاب به قربانگاه،بر يكديگر پيشى جويند.

العبيدى(مفتى موصل) :فاجعه كربلا در تاريخ بشر نادره‏اى است،همچنان كه مسببين آن نيز نادره‏اند...حسين بن على«ع»سنت دفاع از حق مظلوم و مصالح عموم را بنا بر فرمان خداوند در قرآن به زبان پيمبر اكرم وظيفه خويش ديد و از اقدام به آن تسامحى نورزيد.هستى خود را در آن قربانگاه بزرگ فدا كرد و بدين سبب نزد پروردگار،«سرور شهيدان»محسوب شد و در تاريخ ايام،«پيشواى اصلاح طلبان»

به شمار رفت.آرى،به آنچه خواسته بود و بلكه برتر از آن،كامياب گرديد.

فروردین ۰۳، ۱۳۸۱




السلام عليك يا ابا عبدالله الحسين ايها المظلوم وابن المظلوم




سلام
مي دانيد اگر امام حسين(ع)تو اين زمان زندگي مي کرد همان هفتاد ودو يار را هم نداشت
اين هم يک مرثيه براي شما
اين هم مرثيه حضرت زينب گوش دهيدودانلود کنید


آقا حامد از لطف شما ممنون جناب مهندس ممنون از همراهی شما

فروردین ۰۲، ۱۳۸۱

السلام عليك يا أبا عبدالله





السلام عليك يا أبا عبدالله، وعلى الأرواحِ التي حَلَّتْ بفِنائك، عليك منّي سلام الله أبداً ما بقيتُ وبقيَ الليلُ والنهار.
السلام عليك يا مَن جعلَ اللهُ الشفاءَ في تربتِك، واستجابةَ الدعاء تحت قبّتِك، والأئمّة الهُداة مِن ذريّتِك.
السلام عليك يا مَن بعثتَ دينَ جَدِّك المصطفى صلّى الله عليه وآله بمهجتِك،
وقدّمتَ لله كلَّ ما عندك من أعزّ أجّتِك، ومضيتَ شهيداً تعلّم الآجيالَ معاني العزِّ والفداء، والكرامةِ والإباء،
والإخلاصِ والتضحية والوفاء.. فأنت بحقّ ـ يا مولانا ـ سيّدُ الشهداء.
السلامُ عليك مِن قتيلٍ يُحيي الأموات، ويبعث الروحَ الناهضة لله
تعالى بالعبادة والجهاد، ويقود الأجيال إلى ساحة الإسلام الحنيف.
السلام عليك محزوناً عليك أبدَ الدهر، مُفتخَراً بك في كلّ عصر،
منقادةً لك النفوس والقلوب، وساكبةً لك العيونُ أعزَّ الدموع.
السلام على مَن أذهل العوالم، وحيّر الألباب، وعجزت عن وصف كنههِ القدسيِّ الأقلامُ
والألسن، وأذعن الإعجابُ له وسجد على عتبة محضره الشريف المهيب.
السلام عليك أيُّها العَلَمُ الإلهيّ، تَشْرأبُّ لك الأعناق، وتتطلّع إليك العيونُ المشتاقة،
وتتلهّف عليك الآمالُ والأمانيّ أن تحظى منك بالرضى، وتنالَ منك القبولَ لأحزانٍ انصرفت إليك.
السلام عليك يا سليلَ النبوّة، ووريثَ الإمامة.. يا حفيدَ أشرفِ الخَلْق وسيّدِ الرسُّل حبيبِ الله محمّدٍ صلّى الله عليه وآله،
يا ابنَ أميرِ المؤمنين وسيّد الوصيّين عليّ عليه الصلاة والسلام، ويا مهجةَ قلبِ الصديّقةِ الزهراء فاطمة
صلوات الله عليها، ويا مَن هو وأخوه السبطُ المجتبى سيّدا شبابِ أهلِ الجنّة.
لِحفيدِك الباكي عليك بدلَ الدموع دماً، والنادبِ عليك
صباحاً ومساءاً، بقيّةِ الله الحجّةِ المهديّ، وللموالين المتفجّعين عليك.. أحرُّ العزاء.

وإنا للهِ وإنّا إليه راجعون








اسفند ۲۹، ۱۳۸۰





الهي! آن چه بر ما آراستي، خريديم و از دو جهان، محبت تو گزيديم و جامه بلا بر تن خود بريديم و پرده عافيت دريديم.

الهي! از پيش خطر، از پس راهم نيست، دستم گير كه جز فضل تو پشت و پناهم نيست.

يكي را دوست مي‏خواند و يكي را مي‏راند و كسي سر قبول و ردّ او نمي‏داند.
سلام
عجب آدم نميداند تبريک بگوييد يا تسليت
خلاصه بعد از کلي فسسفر سوزوندن ديديم اينجوري بگيم بهتر است
ماه محرم ماه احيا دين است و امام حسين(ع) احيا کنند دين بهار هم آغار احيا مجدد طبيعت است
پس تقارن اين دو احيا به دوستان عزيز و وب لاگ نويسان محترم تبريک ميگوييم

تقارن ماه احيا دين محمدي واحيا طبيعت بر شما مبارک باد


اسفند ۲۱، ۱۳۸۰

سلام به همه دوستان


رقيب ايرانی 'باربی' به بازار آمد
ايران برای رقابت با عروسک "باربی" که مشهور ترين عروسک غربی بين کودکان جهان است،
دو نمونه عروسک را با ويژگی کودکان ايرانی و حجاب اسلامی به مرحله توليد رسانده است.ـ
اين دو عروسک "دارا" و "سارا" نام دارند و
نهادی موسوم به كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان ايران مجری طراحی و توليد آنها است.ـ
محسن چينی فروشان، مدير عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
روز سه شنبه در جريان يک مصاحبه مطبوعاتی خبر عرضه اين
عروسک ها به بازار را اعلام کرد و گفت: "هدف از توليد اين عروسك‌ ها،
ارايه عروسك‌هايی با ويژگی ‌های ملی و اسلامی برای كودكان و نوجوانان است."ـ
کانون پرورش فکری، در کنار فعاليت های هنری و سرگرمی برای کودکان و نوجوانان،
مجموعه ای از کتابخانه ها را نيز که به همين رده های سنی خدمات می دهند، اداره می کندـ.ـ
به گفته مديرعامل کانون پرورش فکری، تا کنون هشتاد هزار عروسك سارا و بيست هزار عروسك دارا توليد شده است.ـ
اما کانون ياد شده، تنها به توليد عروسک اکتفا نکرده، بلکه وسايل جنبی عروسك‌های دارا و سارا مثل
لوازم ‌تحرير، نوار سرود، تقويم، پوستر و جوراب نيز توليد و آماده عرضه کرده است.ـ
عروسک مشهور باربی
فکر توليد عروسک هايی با ويژگی های ايرانی - اسلامی تازگی ندارد و در واقع از
مدتی پس از پيروزی انقلاب اسلامی، بسياری از روحانيون همواره از اينکه کودکان ايرانی
با عروسک های "بی حجاب" و يا "بدحجاب" غربی و در راس آنها عروسک بلند بالا،
با موهای بور و لباس های کوتاه يعنی "باربی" بازی می کنند، گلايه داشته اندـ.ـ
به ويژه اينکه تصور بر اين است که "باربی" عروسکی آمريکايی است و نمونه ای از يک نوجوان کاملا غربیـ!ـ
در عين حال عروسک تنها بخشی از مساله مورد توجه مقام های ايرانی است و
تا کنون تلاش های گستردهای نيز برای توليد فيلم ها، نمايش ها، انيميشن ها و
داستان های ايرانی - اسلامی توسط نهاد ها و سازمان های مختلف،
از جمله کانون پروش فکری و راديو تلويزيون ايران صورت گرفته است.ـ
عروسک ايرانی، سازنده چينی
يک ويژگی ديگر عروسک های دارا و سارا اين است
که از قرار معلوم اين عروسک ها ساخت خود ايران نيست.ـ
بحث توليد دارا و سارا حدود شش سال قبل مطرح شد اما اقدام موثری در اين زمينه صورت نگرفت
تا دو سال قبل که تلاش هايی برای توليد اين عروسک ها در ايران به اجرا در آمد
اما اين بار اين مشکل پيش آمد که عروسک ها از کيفيت بالايی برخوردار نبودند.ـ
به گفته آقای چينی فروشان، به دليل كيفيت نامرغوب عروسک های ايرانی، ساخت اين عروسك‌ ها به چين واگذار شد.ـ
وی می گويد: البته چين تنها مجری طرح توليد است و هيچ نظارتی بر طراحی و ساخت اين عروسك‌ها نداشته است.ـ

به نظر می رسد هدف مجريان طراحی عروسک ها از سفارش دادن توليد آنها به توليد کنندگان چينی،
افزايش کيفيت و شکل عروسک ها به اميد جلب توجه کودکان ايرانی باشد اما به نظر می رسد کيفيت تنها يک بخش از مشکل است.ـ
موضوع مهم ديگر، چگونگی استقبال کودکان و خانواده های آنان از اين عروسک هاست.ـ
به نظر می رسد دارا و سارا اگرچه خواهر و برادر دوقلويی هستند که دونفری برای
رقابت با "باربی" به ميدان آمده اند، اما تبليغات گسترده ای که باربی را به مشهور ترين
عروسک جهان مبدل ساخته، کار را برای دوقلو های ايرانی مثل بسياری ديگر از شخصيت های
عروسکی کشورهای ديگر که قبلا به اين عرصه وارد شده اند، بسيار دشوار خواهد ساخت



اسفند ۲۰، ۱۳۸۰

اول از همه سلام
بعدش هم ببخشيد دو هفته ای نبودم رفته بودم مسافرت کجا؟؟؟؟؟؟؟؟ سرزمين اعراب دوبي
سوغاتي هم چشم به زودي زود